Γιατί το βίντεο είναι το μέλλον του μάρκετινγκ

Το περιεχόμενο βίντεο γίνεται ολοένα και πιο συναφές στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ και οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να αγνοήσουν τα συντριπτικά οφέλη που συνοδεύουν την εμπλοκή οπτικών εικόνων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Το 2020 είναι σχεδόν εδώ και οι προβλέψεις γύρω από την παραγωγή βίντεο δεν ήταν ποτέ πιο ενθαρρυντικές.

Ακολουθούν ορισμένα στοιχεία σχετικά με τη χρήση του περιεχομένου βίντεο στο μάρκετινγκ, τα οποία αποδεικνύουν τη δυνατότητα για βελτιωμένη συμμετοχή στο διαδίκτυο, ενισχυμένη απόδοση της επένδυσης (ROI) και το πώς θα δώσει στην επιχείρησή σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που απαιτείται για να παραμείνει σχετικό στην ψηφιακή εποχή:

Ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού έχει αξία 1,8 εκατομμυρίων λέξεων, δηλαδή 3.600 συνηθισμένες ιστοσελίδες.

Το βίντεο αποτελεί το 50% της συνολικής κίνησης μέσω κινητού τηλεφώνου και πάνω από το 90% της διαδικτυακής κίνησης.

Το 60% των χρηστών παρακολουθούν περιεχόμενο βίντεο προτού διαβάσουν κείμενο στην ίδια σελίδα.

Το 90% των πληροφοριών που μεταδίδονται στον εγκέφαλο είναι οπτικές και ο εγκέφαλος επεξεργάζεται τις οπτικές πληροφορίες 60.000 φορές πιο γρήγορα από ό,τι το κείμενο.

Οι επισκέπτες συνεχίζουν την πλοήγηση στον ιστότοπό σας για επιπλέον 2 λεπτά μετά την προβολή ενός βίντεο.

Οι αγοραστές και οι πωλητές μπορούν συνήθως να επισκέπτονται κατά μέσον όρο περίπου 5 ιστότοπους προτού αποφασίσουν ποιο προϊόν θα αγοράσουν. Όταν προσθέτετε βίντεο στον ιστότοπό σας, ο αριθμός αυτός μειώνεται σε λιγότερο από 2.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι για τη δημιουργία ποιοτικού οπτικού περιεχομένου, είτε πρόκειται για ένα κινούμενο διευκρινιστικό βίντεο, μια συνέντευξη πελάτη ή μια πλήρως ανεπτυγμένη διαφήμιση, πρέπει να επενδύσετε πλήρως στη διαδικασία.

Η αφιέρωση χρόνου, χρημάτων και πόρων για να μετατρέψετε το όραμά σας σε πραγματικότητα είναι εξαιρετικά σημαντική για την εμπλοκή του κοινού-στόχου σας και την αύξηση των ποσοστών μετατροπής.

Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Με την αποστολή της παρακάτω φόρμας, εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

7 + 15 =