Γιατί ή επιχείρησή σας πρέπει να χρησιμοποιεί το IGTV του Instagram

Αν και τα βίντεο Instagram μπορούν να συγκεντρώνουν εκατοντάδες, μερικές φορές χιλιάδες προβολές, αυτά περιορίζονται σε διάρκεια 60 δευτερολέπτων, κάτι που δεν είναι πάντα αρκετά μεγάλο σε διάρκεια, ειδικά για τις επιχειρήσεις.

Η IGTV μετατρέπει τα δευτερόλεπτα σε λεπτά, ώστε τα βίντεο να μπορούν να διαρκούν έως και μία ώρα! Αν και δεν προτείνουμε τη δημιουργία κάθε βίντεο με διάρκεια 60 λεπτών, αυτό προσφέρει περισσότερη ευελιξία.

Όσο οι παραγωγοί βίντεο δεν συμπαθούν τα κατακόρυφα βίντεο, υπάρχει μια μεγάλη αγορά για τη μορφή, και η IGTV είναι φτιαγμένη γι’ αυτό, δεχόμενη μόνο βίντεο με προσανατολισμό πορτρέτου.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο για την πλατφόρμα, αν και το περιεχόμενο για άλλους ιστότοπους μπορεί να επαναπροσδιοριστεί σε αυτή τη νέα μορφή.

Με το Instagram να στρέφεται περισσότερο προς το βίντεο, όλο και περισσότεροι χρήστες είναι έτοιμοι να αρχίσουν να το βλέπουν στην πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι τα βίντεο της επιχείρησής σας θα γίνουν γνωστά σε ένα ευρύτερο κοινό που ίσως δεν είναι εξοικειωμένο με την εταιρεία σας.

Εάν δημιουργήσετε το σωστό περιεχόμενο, αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε περισσότερους ακόλουθους και η διαδικασία θα πάρει μορφή χιονοστιβάδας, ελπίζοντας ότι θα οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις στο διαδίκτυο. Το Instagram επίσης προσαρμόζει το συνιστώμενο περιεχόμενο με βάση το ποιοι άνθρωποι ακολουθούν ήδη, διευκολύνοντας τον κόσμο να σας βρει.

Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Με την αποστολή της παρακάτω φόρμας, εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

6 + 13 =