Ποιοι είμαστε

Η Cineon δραστηριοποιείται στην δημιουργία πολυποίκιλων οπτικοακουστικών παραγωγών καλύπτοντας όλη την διαδικασία παραγωγής από την σύλληψη του concept έως την τελική υλοποίηση του project.

Είναι γεγονός ότι η δημιουργία ενός επαγγελματικού βίντεο αποτελεί ισχυρό μέσο προβολής με την προϋπόθεση ότι συνδυάζει άρτιες τεχνικές προδιαγραφές με ένα δυνατό concept.

Το τμήμα Post Production της Cineon αποτελείται από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σε όλο το φάσμα παραγωγής ενός βίντεο.

Η άρτια τεχνογνωσία μας στην επεξεργασία βίντεο που περιλαμβάνει broadcast μοντάζ, χρήση 2D-3D animation και γραφικών, special effects, οδηγεί σε ποιοτικές και άκρως οικονομικές δημιουργικές λύσεις κατασκευής του διαφημιστικού σας spot και του εταιρικού σας βίντεο.

Το βίντεο σας ξεκινάει με μια ιδέα, ένα κοινό που θα προσεγγίσει και ένα στόχο. Το βίντεο σας θα αναπτυχθεί, θα γραφτεί και θα κατασκευαστεί για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Τα βίντεο που επιτυγχάνουν επιχειρηματικούς στόχους σας βοηθούν να κερδίσετε χρήματα.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι όλα τα video projects τα ίδια, έτσι σας κατευθύνουμε σε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας για να σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία. Όλα ξεκινούν από την ακρόαση των αναγκών σας και μετά μεταφράζοντας αυτές τις ανάγκες σε μια ιδέα που φέρνει αποτέλεσμα.

Οι Υπηρεσίες μας

Film Production

Τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας ειδικεύονται σε όλες τις πτυχές της παραγωγής βίντεο: ντοκιμαντέρ, promos, διαφημίσεις, κάλυψη ζωντανών γεγονότων, κινούμενα σχέδια και γραφικά κινουμένων σχεδίων.

Event & Seminar Coverage

Έχουμε δημιουργήσει webcasts και livestreams σε όλο τον κόσμο – από διασκέψεις και διαλέξεις μέχρι αθλητικές και αγωνιστικές εκδηλώσεις. Παρέχουμε ζωντανή σύνδεση / κάλυψη και σεμιναρίων.

Animation

Η ομάδα των ταλαντούχων καλλιτεχνών μας είναι ειδικοί στο Animation, όπως: 2D-3D Animation και γραφικών, Special Effects, Character & Asset Creation, Whiteboards, Web Graphics, Dynamic Presentations.

Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Με την αποστολή της παρακάτω φόρμας, εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

10 + 14 =