5 Συμβουλές για το επόμενο Βίντεό σας

1. Να είστε πρωτότυποι.

Η ιδέα του βίντεό σας πρέπει να είναι πρωτότυπη και δημιουργική. Μην ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμο και αντιγράψετε την ιδέα κάποιου άλλου. Αντί γι’ αυτό, κάντε έρευνα για χαρακτήρες και λέξεις-κλειδιά, μάθετε ποια είδη περιεχομένου βίντεο είναι δημοφιλή και επιτυχημένα στον κλάδο σας.

2. Να είστε εξοικειωμένοι με την ποιότητα του ήχου.

Μην δείχνετε ερασιτέχνες με κακή ποιότητα ηχογράφησης. Χρησιμοποιήστε μικρόφωνα πέτου ή κρεμαστά στον λαιμό — και τα δύο δεν απαιτούν χρήση χεριού – κατά τη λήψη καθιστικών συνεντεύξεων ή χρησιμοποιήστε εξοπλισμό μικροφώνου με βραχίονα για μεγαλύτερες λήψεις.

3. Εγκαταστήστε φωτισμό.

Δεν θα θέλατε οι σκηνές σας να είναι υπο- ή υπερ- φωτισμένες, γι’ αυτό τοποθετήστε φωτισμό και αποφύγετε τυχόν ανεπιθύμητες σκιές. Συνιστούμε μια εγκατάσταση φωτισμού τριών σημείων για να φωτίζετε τα θέματα του βίντεο από διάφορες γωνίες.

4. Χρησιμοποιήστε τρίποδο.

Χρησιμοποιήστε ένα τρίποδο για να διατηρήσετε το βίντεό σας σταθερό — και να μην τρέμει, όπως θα είναι σίγουρα αν κρατάτε μόνοι σας την κάμερα. Αγοράστε ένα τρίποδο δαπέδου ή ένα επιτραπέζιο τρίποδο για πιο σταθερές λήψεις, ώστε να κάνετε το βίντεό σας να φαίνεται επαγγελματικό.

5. Εστιάστε.

Βεβαιωθείτε ότι η κάμερα είναι εστιασμένη — και, στη συνέχεια, κλειδώστε την έκθεση ώστε να παραμείνει εστιασμένη. Επίσης, προσέξτε να διατηρείτε την ισορροπία λευκού στις λήψεις για να είναι ο φωτισμός ουδέτερος και ομαλός.

Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Με την αποστολή της παρακάτω φόρμας, εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

11 + 7 =