4 Τρόποι να αναπτύξετε το κανάλι σας στο YouTube

1) Δημιουργήστε Βίντεο Γύρω από μια Ενιαία Λέξη-Κλειδί/Θέμα

Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά η δημιουργία του βίντεό σας γύρω από ένα μόνο θέμα/λέξη-κλειδί είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχετε την κίνηση που θέλετε και να αυξήσετε το κοινό σας. Πολύς κόσμος που αγνοεί τις βέλτιστες πρακτικές του SEO παραλείπει αυτό το βήμα, αλλά είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε τα βίντεό σας να αποκτήσουν τον μέγιστο αριθμό θεατών.

2 ) Εμπλακείτε με Το Κοινό Σας

Είναι σημαντικό να μην παραβλέπετε το γεγονός ότι το YouTube είναι ένα κανάλι κοινωνικής δικτύωσης και συνεπώς απαιτεί κοινωνική αλληλεπίδραση. Εάν απλώς δημοσιεύετε βίντεο χωρίς να ενθαρρύνετε σχόλια και συζητήσεις, σας λείπει κάτι σημαντικό. Το YouTube ανταμείβει τα κανάλια με μεγάλη εμπλοκή, συμπεριλαμβανομένου του συνολικού χρόνου που αφιερώνεται στο κανάλι, του χρόνου παρακολούθησης, των συμπαθειών και των αντιπαθειών και, το σημαντικότερο, των σχολίων.

3) Αποκτήστε Επωνυμία

Λοιπόν, το περιεχόμενό σας είναι υπέροχο. Αλλά είναι το κανάλι σας οπτικά ελκυστικό; Εάν θέλετε οι επισκέπτες να λάβουν σοβαρά υπόψη τους το κανάλι σας στο YouTube και να εγγραφούν στο κανάλι σας, πρέπει να φαίνεστε επαγγελματίες. Η επωνυμία του καναλιού σας θα βοηθήσει επίσης τους χρήστες να αναγνωρίζουν αμέσως το περιεχόμενό σας.

4 ) Προωθήστε τα Βίντεό Σας του YouTube σε Άλλα Κοινωνικά Κανάλια

Ένα από τα ωραία πράγματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι ότι μπορείτε να προωθήσετε περιεχόμενο σε διαφορετικά κανάλια. Η προώθηση των Βίντεό σας του YouTube στα άλλα κοινωνικά σας κανάλια είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσετε το κοινό σας. Σε ποια κανάλια είστε; Facebook, Linkedin, Instagram, Pinterest; Υπάρχουν πολλά από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Με την αποστολή της παρακάτω φόρμας, εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

4 + 13 =